DOVANOJAMAS! 2 mėn. juodas pūkuotukas!

Nemokamai

...O mes tik svajosime kiekvieną iš jų vėl paversti ypatingais, tokiais, kokie jie buvo savo mamoms. Ir traukiame juos iš pilko gatvės gyvenimo, kovojame už juos, jei reikia - gydome ir, dar net nežinodami, kaip viskas bus iš tikrųjų, žadame jiems, kad viskas bus gerai. Ir tyliai viliamės, kad kiekvieną pavyks išlydėti į geriausius namus.

Šis žavus, maždaug 2 mėn. pūkuotas juodukas kartu su savo broliais ir sesėm atkeliavo iš Baltupių mikrorajono, iš mažo tarpelio tarp laiptų... Kiti jau rado namučius, o dėl šio mes stebimės - toks gražuolis, bet dar niekieno nepastebėtas! Šiuo metu jis laikinai glaudžiasi „Naminukų“ savanorės Margaritos namuose. Kačiukas žaismingas, meilus, naudojasi kraiko dėžute.

Jei galite paversti jį ypatinguoju ir padovanoti namus, skambinkite globėjai Margaritai tel. nr. 8 606 ***** arba VšĮ "Naminukai" tel. nr. 8 648 ***** (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę)

Skelbimas „DOVANOJAMAS! 2 mėn. juodas pūkuotukas!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 DOVANOJAMAS! 2 mėn. juodas pūkuotukas!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
209616
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
486
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19