Interneto tinklalapių kūrimas

100 Eur

Sveiki visi,

Aš esu Vitalij Michno ir mano specialybė yra interneto tinklalapių kūrimas. Aš turėjau daugybę sėkmingų projektų, kurie ne tik buvo gražūs ir patrauklūs, bet ir efektyviai atliko savo funkcijas.

Manau, kad tinklalapis yra vienas svarbiausių asmens ar įmonės vizitinė kortelė. Tai yra kaip virtuali erdvė, kurioje klientas gali susipažinti su jūsų veikla, paslaugomis ar produktų asortimentu. Todėl svarbu turėti tinklalapį, kuris būtų patrauklus, patogus ir efektyvus.

Tinklalapio kūrimas yra sudėtingas procesas, reikalaujantis žinių ir patirties. Tai nėra tiesiog pridėti kelias nuotraukas ir parašyti keletą teksto blokelių. Tai yra daug daugiau.

Mano darbas prasideda nuo supratimo apie kliento poreikius ir lūkesčius. Tada aš sukuriu išsamų tinklalapio projektą, kuriame atsižvelgiu į visus kliento pageidavimus ir reikalavimus.

Aš taip pat užtikrinu, kad tinklalapis būtų patogus naudoti ir būtų lengvai randamas paieškos sistemose. Tai yra svarbu, kad būtų pasiektas didesnis klientų ratas ir kad būtų suteiktas geras pirmas įspūdis.

Be to, aš taip pat siūlau tinklalapio priežiūros paslaugas, kad klientas galėtų būti tikras, jog jo tinklalapis visada yra veikiantis ir atitinka visus reikalavimus.

Todėl, jei jums reikia kokybiško ir efektyvaus tinklalapio, kuris atitiktų visus jūsų poreikius ir lūkesčius, susisiekite su manimi. Aš mielai padėsiu jums sukurti tinklalapį, kuris pritrauks daugiau klientų ir padės jums pasiekti sėkmę

Skelbimas „Interneto tinklalapių kūrimas“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-12-11. Siūlome peržiūrėti naujausią „Tinklapių, el. parduotuvių kūrimas“ turinį.

1 / 6 Interneto tinklalapių kūrimas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Tinklapių, el. parduotuvių kūrimas:
Vitalij
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 04 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
279205
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
240
Atnaujintas:
2023-12-11 00:00