Miegok, kaip žvaifždė Tobulai ant Single komfort

890 Eur

Miegok, kaip žvaigždė.

Vokiečių gamybos Single komfort čiužinys, jau klasika tapusi ortopedinio čiužinio konstrukcija 7 anatominių zonų išilginis zonavimas.

Monolitinė čiužinio Single komfort konstrukcija užtikrina taisyklingą stuburo padėtį miegant.

Atvirų porų Hr putų poliuretanas (Tankis – 40kg/m3)

Moters žavesio mįslės. Įminkim jas dabar. Gera savijauta naktį, tai ryte švytinti tu. Smalsu sužinoti paslaptį? Miegamojo žvaigždė Single komfort čiužinys, jau išbandytas Europos gyventojų itin pamėgtas Vokietijoje jau atkeliavo į Lietuvą. Be gero čiužinio miegas niekada nebus visavertis.
Nustebsi anatominių zonų galia. O išskirtinė Čiužinio Single komfort struktūra užtikrina taisyklingą stuburo padėtį miegant. Raumenys mažiau įsitemps i geriau atipalaiduosite, giliau miegosite.

Monolitinė struktūra itin gero elastingumo garantuoja malonų prisitaikymą prisitaikymą. Ypač stebina Jis ir Ji variantas. Viena pusė kietesnė o kita minkštesnė parenkamas pagal svorius. O kaina visiems prieinama įvertinant jog naudosite dešimt metų gaminį.

Tik dabar, rinkdamiesi čiužinį Single komfot įsuks dovanų viliotinis! Gausite ne tik nemokamą atvežimą, ortopedinę pagalvę dovanų bet ir prailgintą čiužinio garantiją. Čiupki gerą galimybę, kurią dovanoja Vip čiužiniai. Mielosios, gera savijauta ir puiki nuotaika jūsų pačių rankose.www.vipciuziniai.lt

Skelbimas „Miegok, kaip žvaifždė Tobulai ant Single komfort“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Čiužiniai“ turinį.

1 / 3 Miegok, kaip žvaifždė Tobulai ant Single komfort
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Čiužiniai:
Aušra
Klaipėda
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
210052
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
389
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23