Rankų darbo kvepiančios sojų žvakės

20 Eur

Žvakės interjere visada yra puikus aksesuaras, tačiau žiemą jos atlieka dar vieną svarbią funkciją, sukuria ypatingą jaukumą ir šildo.
Jausmingas satinas turkiškų rožių puokštėje, pereinantis į tamsesnį agarmedžio, kedro medienos ir tongapupių pagrindą su gėlių žiedų akcentais. Tai - prabangių rytietiškų kvepalų inspiracija. Labiau tinka šaltajam metų laikui.
Viršutinės natos: turkiškos rožės, kvapioji kananga, agarmedis, jaukus satinas.
Širdies natos: rožės, žibuoklių žiedai, pelargonijos, agarmedis, ceilono cinamonas, švelnūs vaisiniai akcentai.
Pagrindinės natos: Laoso agarmedis, gvajako mediena, riešutmedis, kedras, gintaras, vanilė, benzoinas, tongapupės, muskusas.

Artėjant gražiausioms metų šventėms, žvakės sukuria ypatingą atmosferą.
Kiekviena žvakė gaminama rankomis, iš sertifikuoto sojų vaško, naudojant medvilninius dagčius, pasitelkiant meilę ir gerą nuotaiką. Puikiai tiks kaip suvenyrinė dovana ar smulki kvepianti interjero detalė. Jausmingas satinas turkiškų rožių puokštėje, pereinantis į tamsesnį agarmedžio, kedro medienos ir tongapupių pagrindą su gėlių žiedų akcentais. Tai - prabangių rytietiškų kvepalų inspiracija. Degimo laikas iki 40 val., rekomenduojama nedeginti žvakės be atvėsimo ilgiau nei 4 val. Išdeginus žvakę, sojų vaško likučiai pasišalina į pagalbą pasitelkiant karštą vandenį ir įprastą indų ploviklį. Kadangi indas yra stiklinis, jį panaudosite kaip dailią talpylę smulkmenoms ar kt.

Indo išmatavimai:
Aukštis su dangteliu – 12 cm;
Skersmuo – 10.5 cm
Talpa – 220 ml

Skelbimas „Rankų darbo kvepiančios sojų žvakės“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-12-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Žvakės, žvakidės“ turinį.

1 / 4 Rankų darbo kvepiančios sojų žvakės
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Žvakės, žvakidės:
Lina
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
280861
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
30
Atnaujintas:
2023-12-20 08:20