Padovanokite sau šventę!

Kaina sutartinė

Mes stengiamės kad jūsų šventė būtų unikali. Nuo gėlių iki fotografo, nuo skaidraus šampano butelio iki pavasariu kvepiančiu gėlių – mes pasirūpinsime kad kiekvienas šventės akordas būtų tobulas. Galite pasirinkti viena iš trijų paketų:
Planas MAXI
Jei norite nustebinti svečius, tačiau neturite laiko, šis planas kaip tik jums. Mūsų komanda pasirūpins visomis smulkiausiomis detalėmis pradedant svečių kortelėmis ir baigiant fejerverkais.
Kaina – apie 4000 litų (Į kainą įskaičiuota : profesionali sąmata, neribotas konsultacijų skaičius visais šventės klausimais, visos floristinės paslaugos, salių dekoravimas, pilnas šventės planavimas ir koordinavimas).
Planas MIDI
Jei jau žinote kokiu vestuvių norite ir išsirinkote svarbiausius šventės akcentus, pasirinkite planą MIDI. Mes pakonsultuosime, padėsime ir koordinuosime jūsų didžiąją dieną.
Kaina – apie 3000 litų (Į kainą įskaičiuota : profesionali sąmata, visos floristinės paslaugos, 6 valandos konsultacijų visais šventės klausimais)
Planas MINI
Jei Jums tiesiog reikia patarimo ar pagalbos, pasirinkite planą MINI. Likus kelioms savaitėms iki jūsų šventės mes kruopščiai peržvelgsime jūsų viziją ir kartu su jumis tobulinsime ją.
Kaina – apie 1000 litų (Į kainą įskaičiuota : 6 valandos konsultacijų visais šventės klausimais)
Taip pat teikiame ir organizuojame šias paslaugas:
Plaukų stilisto paslaugos, Vestuvinės dovanos, Šokių pamokos, Suknelės bei aksesuarai, Kostiumai jaunikiui, Juvelyro paslaugos, Pyragų ir tortų užsakymas, Maisto tiekimas, DJ’ų nuoma, Floristo paslaugos, Kortėžo paslaugos, Pobūvio salių nuoma, Fotografo paslaugos, Operatoriaus paslaugos
Jūsų patogumui, atsakysime į jūsų laišką greičiau nei per 12 valandų.
Laiške parašykite: Kuris planas tinkamiausias jums (MAXI, MIDI ar MINI), Kur ir kada vyks vestuvės, Kiek dalyvaus svečių.
Nepamirškite palikti savo telefono numerio. Tokiu būdų Inesa greičiau su jumis susisieks

Skelbimas „Padovanokite sau šventę!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Renginių vedėjai, planuotojai“ turinį.

1 / 4 Padovanokite sau šventę!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Renginių vedėjai, planuotojai:
Inesa
Skelbimo nr.:
196767
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
335
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19